NIEUW! Het Transformatie Traject

Het enige online afvalprogramma in Nederland dat zich niet blindstaart op afvallen, maar zich hoofdzakelijk richt op alle oorzaken (3 niveaus) dat je je streefgewicht niet behaalt of behoudt.

Slagingspercentage: 96%

Image

Tigran Vanian - Arts Leefstijl & Preventie

"Ik heb niemand ontmoet die de lichaamsprocessen en biochemie rondom afvallen en gewichtsbeheersing beter begrijpt dan Jasper en z’n team. Ze behalen erg mooie resultaten met hun cliënten."

Bekend van

Welke oorzaken?

Voedingsdeskundigen en diëten zorgen dat je afvalt, maar doorgaans niet dat je op gewicht blijft. Je komt vaak nét zo snel weer aan zodra je achteraf terugvalt in je oude eetgedrag.

Wij focussen ons op gedragsverandering. We pakken het probleem aan bij de wortels, zodat je afrekent met vrijwel alle oorzaken die zorgen dat je (weer) aan overgewicht lijdt.

Oorzaak #1: Praktische blokkades

Je bent een alleenstaande moeder met 3 kinderen. Je hebt een fulltime baan. Je houdt niet van koken. Je kunt geen gezonde lunch krijgen in de kantine of in de buurt. Je hebt veel etentjes van het werk. Je partner wil niks weten van je nieuwe eetschema.

Dit is slechts een greep uit alle belemmeringen die we de afgelopen 10 jaar hoorden van onze cliënten en cursisten. Geen zorgen. Bij ons ben je in goede handen. We hebben effectieve oplossingen voor je overvolle agenda en je tegenwerkende omgeving.

Oorzaak #2: Psychologische blokkades

Je valt af en beloont jezelf met ongezond eten. Je hebt spijt van

een snack en zoekt troost in nóg meer ongezond eten. Je doet hard je best zonder resultaat op de weegschaal en verliest motivatie. Je hebt extra stress en grijpt naar calorierijk ‘comfort-food’.

Ja, ook alle mentale manieren van zelfsabotage zijn ons bekend.

Onze doorgewinterde coaches kennen de valkuilen én weten hoe ze samen met jou kunnen voorkomen dat je hierin trapt.

Oorzaak #3: Lichamelijke blokkades

Als je ongesteld bent, dan eet je vaak ongezonder. Als je darmflora uit balans is, ook. Als je lichaam te weinig dopamine aanmaakt, dan kun je dat koekje moeilijker weerstaan. Als je lichaam te weinig mitochondriën produceert, dan verbrand je minder vet.

Lang verhaal kort: als je wilt afvallen, dan moet je lichaam

wel meewerken. Daarom wil je naast praktische en psychologische blokkades opheffen ook je ‘biochemie’ herstellen. Biochemie is de belangrijkste én vrijwel onbekendste oorzaak van overgewicht en de basis van ons online afvalprogramma.

Image

Helemaal van de bloeddruk- en cholesterolmedicijnen af!

“Ik woog 90,7 kilo en na 8 weken was er 6,5 kilo af! Het klinkt zo afgezaagd maar het is echt zo: ik zit lekkerder in mijn vel en ik ben niet alleen in gewicht maar ook in omvang afgenomen.”

– Nelly

Image

Je mag juist heel veel!

“Daarnaast heb ik geen moment last gehad van mijn stoelgang, wat voorheen bij andere programma’s wel eens gebeurde. Dat komt volgens mij door Jaspers natuurgeneeskundige kennis en door de combinaties of samenstelling van zijn recepten.”

– Carine

Image

20 Kilo Afgevallen

“Ik ben 18,4 kilo en maar liefst 140 centimeters kwijt. Heel blij mee. En we hebben groen licht gekregen in de vruchtbaarheidskliniek. We zitten in de onderzoeksfase en we weten gauw welk traject we zullen mogen volgen!”

– Nicky

Dit revolutionaire afvalprogramma verbetert jouw gewicht én gezondheid

Slagingspercentage: 96%

Image

Je valt veel makkelijker af

Dit komt omdat we ons als enige in Nederland focussen op het herstellen van je biochemie.

Image

Je blijft op gewicht na het afvallen

In tegenstelling tot voedingsdeskundigen en diëten ligt onze nadruk op gedragsverandering.

Image

Je leeft voortaan veel gezonder

Je slaapt beter. Je hebt meer energie en weerstand. Je bent vrolijker. Je voelt je gelukkiger.

Biochemisch herstel

Biochemie omvat alle “processen” die zorgen dat je lichaam werkt

zoals het hoort. Het zorgt dat je lichaam o.a. eten verteert,

voedingsstoffen opneemt, energie aanmaakt en weerstand opbouwt.

Biochemie bepaalt óók hoeveel trek je hebt en lichaamsvet je

verbrandt (of opslaat). Als je dus je biochemie herstelt, dan herstel je ook je (eet)gedrag en vetverbranding. Dan hoef je niet meer af te vallen op wilskracht. Het probleem lost zichzelf grotendeels op.

Je kunt het vergelijken met een psychiater. Patiënten krijgen vaak

medicatie (dit doen wij niet), waarmee ze hun biochemie

herstellen én mentale klachten grotendeels verdwijnen. Hetzelfde geldt voor lichamelijke klachten, zoals overtollig lichaamsvet.

Maximale ondersteuning

We zetten ons 110% in voor je transformatie.

  • Je hebt elke maand een gesprek met je coach.

  • Je krijgt toegang tot onze e-learning (52 video’s).

  • Je krijgt 4 keer een Neuro4Profiel-scan die je biochemie en voortgang bepaalt + persoonlijk advies.

  • Je krijgt toegang tot de Jasper Alblas-app met +700 gezonde recepten.

  • Je kunt al je vragen stellen via onze chat en al je ervaringen uitwisselen in onze community (forum).

  • Je kunt online je gewicht en voeding bijhouden, zodat je coach je nóg beter kan begeleiden.

  • Je coach monitort je voortgang ook ná het programma. Je staat er dus zelfs na een jaar niet alleen voor.

Allesomvattend jaarprogramma

Het programma bestaat uit 6 fasen:

1. Hormoonbalans herstellen

2. Bloedsuikerspiegel herstellen

3. Darmen herstellen

4. Neurotransmitters herstellen

5. Mitochondriale functie herstellen (mitochondriën)

6. Mindset en gewoonten herstellen (herprogrammering)

We letten vooral op je voeding en leefstijl. Voeding: eten, drinken en soms supplementen. Leefstijl: beweging, slaap en stress.

Wat zeggen je voorgangers?

Connie

Anja

Judith

Jouw coaches

Jasper Alblas

Orthomoleculair & PNEI-therapeut

Zelfs de mensen die ‘alles al geprobeerd hebben’ krijgt Jasper op hun streefgewicht.

Favoriete quote:

“Het werkelijke kenmerk van intelligentie is niet kennis, maar verbeeldingskracht.”

Nathalie Huiskes

Voedingspsycholoog

Nathalie is geschoold in de psychologie en heeft een grote passie voor voeding en gezondheid.

Favoriete quote:

“Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes”

Rebekka van der Meulen

Orthomoleculair therapeut

Rebekka heeft een diepe kennis van voeding en gezondheid en is expert in gedragsverandering.

Favoriete quote:

“Bewustzijn is de eerste stap naar verandering; inzicht in onze voeding is inzicht in onszelf.”

Het jaarprogramma telt al 89 deelnemers

Image

Een ‘normale’ kledingmaat

“Het voelt zo heerlijk om een “normale” kledingmaat te kunnen passen in de winkel. Dat geeft een boost om door te gaan. Je voelt je veel lekkerder in je vel als je weet dat je zoveel afgevallen bent. En omdat ik ruim voldoende en lekker eet, heb ik het afgelopen half jaar eigenlijk ook geen zware momenten gehad.”

– Anja

Image

Bijna 15 kilo eraf

“Ik weeg nu 78,3 kilo, bijna 15 kilo minder! Door het Googlen op vrouwen en meer gewicht tijdens de overgang kwam ik uit bij artikelen van Jasper Alblas. Die wekten mijn interesse en vooral de ervaringen die mensen deelden hebben me over de streep getrokken om dit te proberen. Het is geen dieet, maar een andere manier van leven. Je mag alles en hoeft geen honger te hebben.”

– Marlies

Image

Geen astmamedicatie meer

“Toen ik een paar weken bezig was met ‘Jasperen’ merkte ik dat ik me steeds beter begon te voelen. De hoestbuien verdwenen en ik kreeg letterlijk meer lucht. In overleg met de huisarts ben ik toen gestopt met mijn medicatie. Tot op heden ben ik nog steeds vrij van astmaklachten, heb ik geen hoestbuien meer en voel ik me een stuk fitter.’

‘Dit motiveert mij enorm om door te gaan met deze manier van eten. Ik noem het ook geen dieet, maar een andere levensstijl.”

– Anita

Veelvoorkomende valkuilen

Slagingspercentage: 96%

“Ik kan zelf wel afvallen”

Mensen overschatten zichzelf - helaas. Hoe lang heb je al overgewicht? Al 5 jaar of langer? Waarom lukt het je ditmaal wel - in een wereld vól verleidingen en obstakels? Wij hebben duizenden mensen geholpen bij het behalen van hun streefgewicht. Sta ervoor open. De Mount Everest beklim je ook niet zonder gids.

“Ik wil snel afvallen”

Dat kan. Echter: snelle oplossingen (diëten) zorgen dat je snel afvalt én net zo snel weer aankomt zodra je met je dieet stopt. Wij willen dat je niet snel afvalt, maar goed afvalt. Zodat je kilo’s verliest én op gewicht blijft. Tientallen jaren lang.

Vergelijk het met een huis bouwen. Je wilt eerst een goede fundering leggen voordat je gaat bouwen. Anders waait je huis bij de eerste de beste storm om. Je biochemie ís deze fundering voor gewichtsverlies en je gezondheid.

“Ik heb het te druk”

Als je wilt afvallen, dan moet je sowieso tijd vrijmaken. Daar ontkom je niet aan. Maar wees gerust: we stemmen het programma 100% af op je agenda - en je coach begeleidt je zo efficiënt en effectief mogelijk.

Het programma zelf kost ook weinig tijd. Het is opgedeeld in kleine stapjes, waarmee je in een jaar tijd reuzesprongen maakt. Je kijkt elke week een korte video (15-30 minuten) en doet een eenvoudige oefening die nog geen halfuur kost. Bijkomend voordeel: vanaf week 3-4 kost dit programma je geen tijd, maar levert het je juist tijd op. Een mooi vooruitzicht, dus.

”Mijn partner vindt het geen goed idee”

Heb je al vaker tevergeefs diëtisten ingehuurd? Of afvalproducten gekocht zonder resultaat? Dan snappen we dat je partner je nieuwe voornemen afraadt. Hij of zij wil je slechts beschermen - en voorkomen dat je onnodig geld uitgeeft.

Anderzijds: als je écht resultaat wilt boeken, dan speelt je omgeving hierin een belangrijke rol. Je wilt juist dat je partner je steunt en aanmoedigt.

Betrek hem of haar daarom bij je keuze. Stuur de URL van deze pagina door. Of laat je partner aanschuiven bij het intakegesprek, zodat hij of zij kritische vragen kan stellen en je coach het vuur aan de schenen kan leggen.

Let op! We laten vooralsnog slechts 20 deelnemers per maand toe.

Plan vandaag nog een gratis

vrijblijvend intakegesprek

Eerlijk advies

Stel, we constateren dat ons programma nu niet de beste keuze voor je is - bijvoorbeeld door een diepgeworteld trauma. Dan geven we dit direct aan en verwijzen we je door naar de juiste oplossing.

Persoonlijk actieplan

Is het Transformatie Traject wél de beste keuze? Dan stellen we samen een plan van aanpak op, dat beoogt dat jij bij de 96% deelnemers hoort die op schema loopt en hun gewichtsdoelen haalt.

“Als jij je inzet voor het Transformatie Traject, dan wordt dit de beste beslissing van je leven.”

©2024 jasperalblas.nl

Deze site maakt geen deel uit van de Facebook website, Google website, YouTube website, Meta Platforms, Inc. en Google LLC. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook, Google and YouTube onderschreven. Facebook is een handelsmerk van Meta Platforms, Inc. Google en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.